Αρχική Προφίλ Προϊόντα Παραγωγή Πιστοποιητικά Τοποθεσία Επικοινωνία Sitemap
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
Ηλιακοί Συλλέκτες
Δεξαμενές
Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας
Κατάλογος Προϊόντων
Τελευταία Νέα
Newsletter
Εγγραφείτε και μάθετε όλα τα
νέα και τις προσφορές μας


Παραγωγή


Οι εγκαταστάσεις της SAMMLER Β. Μιχαλόπουλος ΑΕΒΕ, βρίσκονται στην βιομηχανική Ζώνη Ασπροπύργου, στην Αθήνα. Στις εγκαταστάσεις μας πέρα απο την παραγωγή στεγάζονται οι διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίας της εταιρείας.

Ο χώρος παραγωγής αποτελείται απο:

 • Τμήμα παραγωγής ημι-έτοιμης δεξαμενής ηλιακού θερμοσίφωνα

Η γραμμή παραγωγής ημι-έτοιμης δεξαμενής ηλιακού θερμοσίφωνα είναι σε θέση και καλύπτει της ανάγκες τόσο των συνεργατών στην Ελλάδα όσο και του εξωτερικού. Στον χώρο υπάρχουν:

 1. Σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου.
 2. Σειρά συγκολλητικών μηχανών
 3. Εξοπλισμός ποιοτικού ελέγχου με τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικές συσκευές.

Η παραγωγικότητα του συγκεκριμένου τμήματος είναι 100 δεξαμενές/βάρδια/ημέρα. Στο συγκεκριμένο τμήμα λειτουργούν 3 βάρδιες προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των εξαγωγών.

 • Τμήμα παραγωγής έτοιμης δεξαμενής ηλιακού θερμοσίφωνα

Η γραμμή παραγωγής έτοιμης δεξαμενής ηλιακού θερμοσίφωνα καλύπτει τις ανάγκες τόσο των φασόν πελατών μας όσο και τις ανάγκες της εταιρείας μας με την επωνυμία SAMMLER. Στον χώρο υπάρχουν:

 1. Μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου για την κατασκευή των εξωτερικών επενδύσεων των δεξαμενών.
 2. Αυτόματη γραμμή προετοιμασίας και υποδοχής των δεξαμενών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εγχύσεως πολυουρεθάνης, κάτω απο συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας και υγρασίας.
 3. Ρομποτικό σύστημα έγχυσης πολυουρεθάνης.
 4. Σύστημα μεταφοράς και διαχείρισης έτοιμου προϊόντος στον χώρο τελικού ποιοτικού ελέγχου και συσκευασίας.

Η παραγωγικότητα του συγκεκριμένου τμήματος είναι 90 δεξαμενές/βάρδια/ημέρα. Στο συγκεκριμένο τμήμα λειτουργούν 2 βάρδιες.

 • Τμήμα παραγωγής συλλεκτών

Το τμήμα παραγωγής συλλεκτών αποτελείται απο 2 γραμμές παραγωγής, οι οποίες καλούνται να καλύψουν τις ανάγκες των σειρών ARIS και ALTER (συνολικά 7 μοντέλα). Στο χώρο υπάρχουν:

 1. Αυτόματο πρίονι κοπής αλουμινίου με 2 δίσκους
 2. Πρέσσα διαμόρφωσης και διάτρησης αλουμινίου
 3. Δύο γραμμές παραγωγής συλλεκτών
 4. Σταθμός ποιοτικού ελέγχου τελικού προϊόντος
 5. Σταθμός συσκευασίας

Η παραγωγικότητα του συγκεκριμένου τμήματος ξεπερνάει τους 160 συλλέκτες/βάρδια/ημέρα. Συγκεκριμένα για την σειρά ARIS απασχολούνται 3 βάρδιες, ενώ για την σειρά ALTER απασχολούνται 2.

 • Τμήμα παραγωγής συστημάτων στήριξης

Το τμήμα παραγωγής συστημάτων στήριξης, ασχολείται με την παραγωγή συστημάτων στήριξης τόσο των ηλιακων θερμοσιφωνικών συστημάτων όσο και των συλλεκτών για συστήματα εξαναγκασμένης κυκλοφορίας. Τα εξελιγμένα συστήματα στήριξης τόσο σε φασόν πελάτες, τόσο και για την κάλυψη των αναγκών των προίόντων της SAMMLER. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου υψηλής τεχνολογίας, ακρίβειας και ευελιξίας.

 • Τμήμα συσκευασίας και ποιοτικού ελέγχου

Το τμήμα συσκευασίας και ποιοτικού ελέγχου ασχολείται με την τελική συσκευασία του προϊόντος και τελικό ποιοτικό έλεγχο. Το τμήμα αυτό διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά του τελικού προϊόντος σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 
 

Αρχική Προφίλ Προϊόντα Παραγωγή Πιστοποιητικά Τοποθεσία Επικοινωνία Sitemap Google+